Θεοδώρα: Η επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και οι τρεις αναβολές του γάμου της με τον Μάθιου Κουμάρ

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα,  βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα προκειμένου να θρηνήσει για την απώλεια του πατέρα της.

Τόσο η Θεοδώρα, όσο και τα αδέρφια της εμφανίστηκαν στην κηδεία του πατέρα τους, που έφυγε σε ηλικία 83 ετών μετά από μια δύσκολο περίοδο με την υγεία του, όσο και στις υπόλοιπες εμφανίσεις τους, ντυμένοι στα μαύρα και αρκετά σιωπηλοί αποφεύγοντας να κάνουν την παραμικρή δήλωση σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Με σπουδές και Μπάτσελορ στις Θεατρικές Τέχνες, η 40χρονη σήμερα Θεοδώρα ζει μόνιμα στο Λονδίνο δίπλα στον δικηγόρο σύντροφό της Μάθιου Κουμάρ.

Ο έρωτάς της με τον γοητευτικό δικηγόρο γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Θεοδώρα που είναι ηθοποιός, έχοντας αποφοιτήσει από το Brown University, συμμετείχε εκείνη την περίοδο στην επιτυχημένη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία». Ο Μάθιου Κουμάρ, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν για εκείνη ένας εφήμερος έρωτας, αλλά ένας σύντροφος, με τον οποίο ήθελε να περάσει τη ζωή της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ το 2018 αρραβωνιάστηκε, ανακοινώνοντας την ευχάριστη είδηση με ανάρτηση στα social media

Η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µια φωτογραφία τους γράφοντας: «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυποµονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ»

Η βασιλική οικογένεια στη συνέχεια είχε εκδώσει ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Ο γάμος που αναβλήθηκε τρεις φορές

Το ζευγάρι σχεδίαζε αρχικά να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς δεν βρέθηκε κατάλληλη ημερομηνία για την τελετή.

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ όρισαν νέα ημερομηνία για τον Μάιο του 2020, ωστόσο, ήρθε η πανδημία του κορονοϊού και χάλασε τα σχέδιά τους.

Όπως αποκάλυπτε δημοσίευμα της εφημερίδας Secret λίγο καιρό πριν τον θάνατο του τέως βασιλιά, το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο του, ο οποίος αυτή τη φορά είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2023 στο Πόρτο Χέλι. Η  απώλεια του βασιλιά Κωνσταντίνου «πάγωσε» για τρίτη φορά τα σχέδια γάμου του ζευγαριού.

Θεοδώρα – Η επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τον γάμο της

Ο τέως βασιλιάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του δεν έπαψε να εκφράζει την αγάπη του για την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα  μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία, οι δυο τους ζούσαν μόνιμα στην Αθήνα.

Η μεγάλη επιθυμία του Κωνσταντίνου ήταν ο γάμος της Θεοδώρας να γίνει σε ελληνικό έδαφος, κάτι που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει ως πατέρας. Έτσι το ζευγάρι, έκανε σχέδια ώστε να πραγματοποιήσει τη θρησκευτική τελετή, είτε στις Σπέτσες, είτε στο Πόρτο Χέλι.

Η Θεοδώρα φρόντιζε να επισκέπτεται συχνά τους γονείς της, ενώ αρκετές ήταν και οι αναφορές στον Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία στους λογαριασμούς της στο instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

 

Ο θάνατος του πατέρα της Κωνσταντίνου, σίγουρα της στοίχισε αρκετά ωστόσο, η Θεοδώρα προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά της έχοντας επιστρέψει στην καθημερινότητά της στο Λονδίνο χωρίς όμως ακόμη να έχει αρχίσει να σκέφτεται πότε τελικά θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός της γάμος καθώς ο θάνατος του πατέρα της είναι ακόμη πολύ νωπός.

Read More

And More