Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά, επίτιμη καλεσμένη σε gala μόδας!

Στο κόκκινο χαλί ενός από τα πιο λαμπερά events μόδας στο Λος Άντζελες, περπάτησε πρώτη από όλους η πριγκίπισσα Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας. Φορώντας μαι κατακόκκινη στενή και μακριά τουαλέτα, όπως διαβάσαμε στην “Real life”, αναδείκνυε το καλλίγραμμο πλέον κορμί της, μιας και έχει χάσει αρκετά κιλά.

Ως πρώτη επίτημη καλεσμένη της βραδιάς πόζαρε με χάρη και νάζι μπροστά στους φωτογράφους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο στα τέλη Ιουνίου και σηματοδοτεί την αποφοίτηση των καλύτερων σχεδιαστών και fashion editors της ακαδημίας υψηλής ραπτικής Le Reve.

Η Θεοδώρα, που τα τελευταία χρόνια εκτός από την υποκριτική, ασχολείται ιδιαίτερα με τη μόδα είναι επίτιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ακαδημίας μαζί με πολύ σημαντικούς ανθρώπους της τέχνης, της μόδας και του αθλητισμού.

Η βραδιά έχει πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα κι αυτός ήταν ένας λόγος που η Θεοδώρα δεν απουσίαζε. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν φέτος στο ίδρυμα “Παιδιά του πολέμου” και η ίδια στηρίζει την προσπάθεια αυτή με πράξεις.


Read More

And More