Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου γυρίζει τον κόσμο με τον σύντροφό της, λίγο πριν παντρευτούν! [pics]

Η Θεοδώρα έχει βρει στο πρόσωπο του Μάθιου Κουμάρ όλα όσα ονειρευόταν στη ζωή της! Το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ταξίδεψε σε όμορφα μέρη για να ζήσει μαγικές στιγμές. Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ο γοητευτικός δικηγόρος μαζί με καλούς τους φίλους βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, στην Κύπρο αλλά και στην Βηρυτό, όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους, εξερευνώντας παράλληλα νέα μέρη που δεν είχαν επισκεφτεί ποτέ ξανά.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, δημοσίευσε κολάζ με φωτογραφίες απ’ όλα όσα έκανε μαζί με τον Μάθιου στα ταξίδια της! Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους, ενώ πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσαν και επίσημα τον αρραβώνα τους.

Δες φωτογραφίες:

Ο έρωτάς της με τον γοητευτικό δικηγόρο γεννήθηκε στο Los Angeles, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Θεοδώρα που είναι ηθοποιός, έχοντας αποφοιτήσει από το Brown University, συμμετείχε εκείνη την περίοδο στην επιτυχημένη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία». Ο Μάθιου, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν για εκείνη ένας εφήμερος έρωτας, αλλά ένας σύντροφος, με τον οποίο ήθελε να περάσει τη ζωή της.

Πέρσι, η ίδια ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αρραβωνιάστηκαν και ότι σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι έχει επιλέξει την Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί η γαμήλια βασιλική τελετή.

Read More

And More