Θεοδώρα και Νικολέτα Βουτσά: Θλιμμένες στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του πατέρα τους

Από το Άμστερνταμ ήρθε άρον άρον στην Ελλάδα η Θεοδώρα Βουτσά, μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πατέρα της και αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά. Θλιμμένη και μαυροφορεμένη η Θεοδώρα Βουτσά έφθασε νωρίς το πρωί στο παρέκκλιση της Μητροπόλεως Αθηνών, όπου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Βουτσά.

Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης που ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στην Ολλανδία είχε έρθει στην Ελλάδα, όταν έμαθε ότι ο Κώστας Βουτσάς μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκείνη τον επισκέφτηκε στη ΜΕΘ και έπειτα επέστρεψε στο Άμστερνταμ. Λίγες μέρες αργότερα όμως, ο αγαπημένος της πατέρας, δεν κατάφερε να κερδίσει τη δύσκολη μάχη που έδωσε και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στην είδηση του θανάτου του, η Θεοδώρα, που είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της λύγισε και ήρθε άμεσα στην Ελλάδα για την κηδεία του πατέρα της.

Νωρίτερα το πρωί η ίδια με μια μακροσκελή ανάρτηση συγκίνησε με τα λόγια αγάπης για τον πατέρα της (δες εδώ) και έπειτα βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του πατέρα της. Μαζί της βρίσκεται και η αδελφή της Νικολέτα Βουτσά.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More