Θεοδώρα: Πέρασε τις γιορτές με τον αρραβωνιαστικό και του γονείς της στο Πόρτο Χέλι! Φωτογραφίες

Τα δύο μικρότερα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας – Μαρίας, δεν θα μπορούσαν να μην περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων μαζί με τους γονείς τους. Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος γιόρτασαν τις άγιες αυτές μέρες στο σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, οι δυο τους έφτασαν με διαφορά μίας ώρας στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, με τον Φίλιππο να έρχεται νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου με πτήση από τη Νέα Υόρκη και να περιμένει την αδερφή του, η οποία έφτασε μία ώρα αργότερα από την Ισπανία.

Μάλιστα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Θεοδώρα συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κούμαρ, ενώ ο Φίλιππος ήταν μόνος, καθώς η αρραβωνιαστικιά του Νίνα Φλορ βρισκόταν με φίλους και την οικογένειά της στο Σεν Μόριτζ.

Τα δύο αδέρφια αναχώρησαν με τον οδηγό της οικογένειας για το Πόρτο Χέλι, όπου μένουν οι γονείς τους, ενώ εκεί συναντήθηκαν και με τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ. Ο Παύλος με την οικογένειά του δεν ήρθαν στην Ελλάδα για τις γιορτές, καθώς πέρασαν τις μέρες αυτές με την οικογένεια της Μαρί Σαντάλ στις Μπαχάμες.

Πηγή φωτογραφιών: Gala

Read More

And More