Θεοδώρα Ρασέλ: Αποκάλυψε τι τους είχε πει στο Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Θεοδώρα Ρασέλ ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από το Asia Express ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του πρώην συμπαίκτη της Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνοντας μια αποκάλυψη.

«Έτυχε δύο τρία βράδια να κοιμηθούμε παρέα με την Κωνσταντίνο και τον Φίλιππο. Πρώτα από όλα ο Βασάλος κοιμόταν στο πάτωμα και μας άφηνε να κοιμόμαστε με τον Φίλιππο. Το θέμα ήταν να κοιμηθούμε στο ίδιο κρεβάτι με τον Βασάλο κι όχι με τον Φίλιππο» είπε αρχικά με αρκετή δόση χιούμορ η Θεοδώρα Ρασέλ.

Σε άλλο σημείο, η Θεοδώρα Ρασέλ αποκάλυψε και τι τους είχε πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Asia Express για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία τα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν χωρίσει και εκείνη να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν.

«Το ρώτησε η μαμά μου γιατί δεν είναι καθόλου διακριτική. Το ρώτησε στη ψύχρα. Δεν μπορώ να το πω, αυτά είναι προσωπικά… Τότε είπε ότι ήταν μαζί. Τον Μάιο. Έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα ότι η Ευρυδίκη…» απολάλυψε η Asia Express.

Read More

And More