Θεοδώρα: Το μήνυμα για την αναβολή του γάμου της στην Ελλάδα! [pic]

Τα πάνω κάτω στα σχέδιά τους έφερε ο κορονοϊός! Η πανδημία που έπληξε και τη χώρα μας, ανάγκασε πολλούς μελλόνυμφους να ακυρώσουν τα σχέδιά τους για γάμο μέσα στο καλοκαίρι (φυσικά υπάρχουν και αυτοί που τολμούν να παντρευτούν ακόμη και ακολουθώντας κάποια μέτρα) και ανάμεσά τους ήταν και η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,  Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Kumar.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μέσα από τα social media  τον Νοέμβρη του 2018, αρραβωνιάστηκε πέρσι στο Λονδίνο και είχε σκοπό να τελέσει τους γάμους του στις Σπέτσες το Σάββατο 23 Μαΐου, εκεί που είχε παντρευτεί και  ο Νικόλαος την Τατιάνα. Ωστόσο, η πανδημία, ο φόβος, τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και η δυσκολία που θα είχαν κάποιοι από τους καλεσμένους του εξωτερικού να ταξιδέψουν, ανάγκασαν το ζευγάρι να αναβάλει το γάμο του.

Με κάποια μελαγχολία, αλλά αισιόδοξη πως θα φτιάξουν όλα στο μέλλον, η θεοδώρα ανέβασε μια φωτογραφία με τον καλό της πίσω από ένα γαμήλια στολισμένο τραπέζι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πώς θα ήταν το γαμήλιο Σαββατοκύριακό μας. Η αγάπη και η στήριξη ααπό τους φίλους και την οικογένειά μας είναι μεγάλη. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε με όλους σας στην Ελλάδα, όταν θα είναι τα πράγματα πιο ασφαλή».

Η τέως βασιλική οικογένεια δεν έχει αποφασίσει πότε θα γίνει τελικά ο γάμος της Θεοδώρας με τον γοητευτικό δικηγόρο, καθώς προέχει η ασφάλεια όλων.

Read More

And More