Θεοδώρα Βουτσά: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Κώστα Βουτσά – “Πόσο θα ήθελα να σε αγκαλιάσω”

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Θεοδώρα Βουτσά ανήμερα της γιορτής του πατέρα της, Κώστα Βουτσά, αλλά και της κόρης της, Ηλέκτρας – Κωνσταντίνας. Ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του ηθοποιού, η κόρη του δεν μπορεί να συνηθίσει την απουσία του από τη ζωή της. Παράλληλα, η Θεοδώρα Βουτσά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη ζωή του αείμνηστου ηθοποιού.

“Ο Κωστής και Ηλεκτρα Κωνσταντίνα. 21 Μαΐου… σημαντική μέρα για μένα γιατί γιορτάζουν αυτά τα δυο πλάσματα… τα οποία λατρεύω… τα οποία με καθορίζουν και με διαμορφώνουν καθημερινά… ο Έρωτας είναι βαθύς, μεγάλος… Το όνομα που φέρουμε αποτελεί μέρος της ταυτότητας μας. Η Ηλέκτρα Κωνσταντίνα φέρει το όνομα του παππού της και του προπάππου της. Οι ρίζες της είναι βαθιές, γερές, δυνατές… έτσι θα μπορέσει να σηκωθεί ψηλά, να φτάσει μέχρι εκεί που φτάνει ο νους της, τα όνειρα της… κι ακόμα παραπέρα… όπως έκανε ο Κωστής πριν από εκείνη… 

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην κόρη μου! Σ´αγαπώ! Είσαι μαγικό πλάσμα, γεμάτο αγάπη και λάμψη! Είμαι η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια… και θα είμαι όσο αναπνέω. Μπαμπά, μας λείπεις πολύ! Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να σ´αγκαλιάσω, να σε φιλήσω… Να παίρναμε τον @nikosmanakis και να βγαίναμε έξω, να γελάγαμε μέχρι το πρωί… Θα ήθελα να φαντάζομαι ότι είσαι με τον Στάθη και τον Θόδωρο και τα πίνετε στου Φιλιππή… γελώντας… Σ´αγαπώ!”, έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More