Θεοδώρα Βουτσά μετά την κόντρα μεταξύ Σάντρας και τη μητέρας της: “Λέγονται πολλά που τραβάνε την προσοχή σε ψεύδη”

Η Θεοδώρα Βουτσά απάντησε με τον δικό της τρόπο στη κόντρα που προκλήθηκε μεταξύ της Σάντρας Βουτσά, και της μητέρας της Θεανώ Παπασπύρου. Συγκεκριμένα η Σάντρα που είναι κόρη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ, είπε στο Πρωινό, ότι η πρώην σύζυγός του Θεανώ Παπασπύρου έχει στην κατοχή της 70 έργα τέχνης που ο πατέρας της ήθελε να μοιραστούν στις 3 κόρες του. Από την πλευρά της η Θεανώ Παπασπύρου απάντησε μέσω της εκπομπής με τη φράση, ότι η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την κληρονομιά του πατέρα της.

Σήμερα η Θεοδώρα Βουτσά, κόρη του Κώστα Βουτσά από τον γάμο του με την Θεανώ Παπασπύρου με ένα μακροσκελές κείμενό της στο Instagram, έδωσε τη δική της απάντηση κάνοντας μάλιστα λόγο για μια μη κερδοσκοπική εταιρία που θέλει να κάνει για να συνεχίσει το έργο του πατέρα της.

Διάβασε όσα εγραψε: 

Επειδή πολλά λέγονται που τραβάνε την προσοχή σε ψεύδη και καταστάσεις παρα πολύ μακριά από τον χαρακτήρα και ήθος του πατέρα μου, ας μιλήσουμε για το πως θα συνεχίσουμε το έργο του.

Όταν έφυγε ο μπαμπάς, το κενό ήταν- και παραμένει- μεγάλο. Από την Εντατική ήδη, είχα σκεφτεί να φτιάξω μια ΑΜΚΕ για να συνεχίσω το έργο του. Ίσως μια μάταιη προσπάθεια μου να του δώσω «κίνητρο» για να βγει από την Εντατική.

Οι πρώτοι που δέχτηκαν να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο και να βοηθήσουν αφιλοκερδώς, προσφέροντας τον χρόνο τους και το χρήμα τους- για να λέμε την αλήθεια- ηταν ο Nikos Manakis και η Θεανώ Βουτσα- η οποία γνωρίζοντας τη μεγάλη μου λατρεία για τον μπαμπά αφού και η ίδια αισθάνεται το ίδιο, δεν μου είπε ποτέ Όχι σε ότι είχε να κάνει με τον πατέρα μου- οσο κι αν εκείνος κατά καιρούς την είχε πληγώσει με την συμπεριφορά του.

Η Konstantina Alexopoulou, η δικηγόρος μας, κίνησε τις διαδικασίες και η ΑΜΚΕ δημιουργήθηκε αμέσως.

Στόχος μας στην ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΜΚΕ είναι η προσφορά.

Πρώτο μας βήμα ήταν να συναντηθούμε με την διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου και να προσφέρουμε μια υποτροφία στο όνομα του μπαμπά. Χρήματα που θα βοηθούσαν ηθοποιούς, καλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Η Κωνσταντίνα και εγώ συναντηθήκαμε με την διοίκηση του Εθνικού, η υποτροφία/δωρεά εγκρίθηκε αλλά δυστυχώς τα γεγονότα και η επικαιρότητα, έτσι όπως εξελίχθηκαν, δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία.

Θα επισκεφτούμε το Εθνικό ξανά σύντομα και θα προσφέρουμε πάλι αυτό που μπορούμε.

Στο μεταξύ κάναμε κάποιες άλλες κινήσεις στο όνομα του πατέρα μου να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες από σεβασμό…

Θέλαμε η δράση της ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΜΚΕ να είναι διακριτική. Δεν γίνεται όμως τώρα να σιωπήσουμε. Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος σεμνός, χαρούμενος, που μίλαγε μέσα από τις πράξεις του και τη δουλειά του. Δεν γίνεται, και σαν νόμιμη κληρονόμος του, δεν θα επιτρέψω να χρησιμοποιηθεί το όνομα του και να σπιλωθεί η μνήμη του με ψεύδη, εμμονές, επιθέσεις προσωπικού τύπου που στόχο έχουν προσωπικό όφελος.

Η επιθυμία μου είναι αυτή
(Συνέχεια)

Read More

And More