Θεοδώρα Βουτσά: Οι γλυκές στιγμές με την μονάκριβη κόρη της, Ηλέκτρα [pic, video]

H Θεοδώρα Βουτσά τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στην Ολλανδία. Τον περασμένο Ιανουάριο η κόρη του Κώστα Βουτσά έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Πατινιωτάκη. Η Θεοδώρα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά και ταυτόχρονα έχει πλημμυρίσει από ευτυχία.

Μπορεί η ηθοποιός να έχει εγκαταλείψει τη χώρα μας και να μην ασχολείται πλέον με τον χώρο της υποκριτικής όμως η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η Θεοδώρα έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της νέας της χώρας και βλέπει το παιδάκι της να μεγαλώνει μέσα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από το δικό της.

Μπαμπάς και κόρη

Η ίδια προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους ενώ οι φωτογραφίες με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι ελάχιστες. Σε μια από τις λιγοστές αναρτήσεις της, δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο με την κόρη της, την Ηλέκτρα, γράφοντα: My A and Ω! My everything! Love you to the moon and back…and back again.”. Όπως θα δεις, η Θεοδώρα είναι παραδοσιακή μανούλα και εκδηλώνει την αγάπη της με κάθε τρόπο και όσο πιο έντονα μπορεί.

https://www.instagram.com/p/BogOpB4iFtv/?taken-by=theodoravoutsa

Read More

And More