Θεοδώρα Βουτσά: Οι συγκινητικές αναρτήσεις μετά την κηδεία του πατέρα της!

Στα 88 του χρόνια μετά από μια δύσκολή μάχη που έδωσε για 19 ημέρες στο νοσοκομείο Αττικόν έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της τετάρτης ο Κώστας Βουτσάς, σκορπίζοντας τη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο άνθρωπος που πάντα χαμογελούσε και χαρακτηρίστηκε ως ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου ήταν «γεμάτος» ζωή μέχρι την τελευταία στιγμή και όλοι μιλούν για έναν μοναδικό άνθρωπο που σκόρπιζε απλόχερα το γέλιο. Ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς, όμως, δεν είναι πια εδώ και η απώλειά του είναι… φανερή.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα κρατούν όλες τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί του και προσπαθούν να βλέπουν πια τη ζωή με αγάπη και αισιοδοξία, όπως τους δίδαξε εκείνος. Θλιμμένη η κόρη του θεοδώρα –από το γάμο του με την Θεανώ Παπασπύρου- δεν σταματά να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες του μπαμπά της και να αναδημοσιεύει τις συγκινητικές αναρτήσεις των φίλων του.

Η ίδια μάλιστα, προσπαθώντας να κρατήσει την υπόσχεση αισιοδοξίας που έδωσε στον μπαμπά της, λίγες ώρες μετά την κηδεία του δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με τα αγαπημένα πράγματα του πατέρα της…

Δες κι εσύ:

Και η συγκίνησή της δεν είχε τέλος!

Read More

And More