Θεοδώρα Βουτσά: Θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον πατέρα της Κώστα Βουτσά να κλαίει

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Θεοδώρα Βουτσά με αφορμή την χθεσινή επέτειο των έντεκα χρόνων από τον θάνατο του Γιάννη Δαλιανίδη. Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά θυμήθηκε μια από τις ελάχιστες φορές που είδε τον πατέρα της να κλαίει, και αυτή δεν ήταν άλλη από την κηδεία του Γιάννη Δαλιανίδη.

 «Ο Γιάννης έφυγε σαν σήμερα, 16.10.2010, 87 ετών και ο μπαμπάς έφυγε 88. Φίλοι αγαπημένοι. Ο τέλειος συνδυασμός, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός… που τελειώνει ο ένας και που ξεκινάει ο άλλος…

Την θυμάμαι την κηδεία του Γιάννη. Είχαμε πάει με τον μπαμπά, οι δυο μας. Ήταν Δευτέρα- στο ρεπό των ηθοποιών. Στο Ά νεκροταφείο, εκεί που είναι και ο μπαμπάς τώρα. Ήταν πολιτική η κηδεία του Γιάννη. Έτσι ήθελε.

Από τις ελάχιστες φορές που είδα τον πατέρα μου να κλαίει. Ίσως η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει από στεναχώρια… όποτε έκλαιγε ήταν δάκρυα χαράς… Του στοίχισε πολύ ο χαμός του Γιάννη.

Εύχομαι να βρίσκονται σε κάποιο παράλληλο Σύμπαν, πάλι μαζί, πάλι να δημιουργούν, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και να γεννούν Φως. Σας αγαπω πολυ. Μου λείπετε πολύ» έγραψε στην ανάρτησή της η Θεοδώρα Βουτσά.

Read More

And More