Θεοδωρίδου - Ιακωβίδης - Κυριαζής: Στις πρόβες λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα!

Θεοδωρίδου – Ιακωβίδης – Κυριαζής: Στις πρόβες λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα! | tlife.gr

Το TEATRO ανακαινίστηκε πλήρως αποτελώντας ένα χώρο υψηλής ποιότητας με αισθητική και σύγχρονο design για την φιλοξενία του κοινού σύμφωνα με όλες τις ανέσεις της σύγχρονης διασκέδασης!

Από σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το TEATRO υποδέχεται μια απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες του φετινού χειμώνα ,την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Πέτρο Ιακωβίδη και special guest τον Χρήστο Κυριαζή.

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε του σχήματος και όλα είναι έτοιμα για την αποψινή πρεμιέρα με τους τρεις καλλιτέχνες να έχουν ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμαμε στόχο την διασκέδαση του κοινού! Η Νατάσα Θεοδωρίδου , με την νέα της επιτυχία «Χαρτοπόλεμος» να αποτελεί το αγαπημένο τραγούδι του κοινού , έρχεται στο TEATRO και παρέα με τον Πέτρο Ιακωβίδη ένα απ’ τα πιο ταλαντούχα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας, θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια!

Special Guest ο αγαπημένος Χρήστος Κυριαζής, o καλλιτέχνης που όλοι έχουμε αγαπήσει με τα τραγούδια του να αποτελούν μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς.

Εντυπωσιακή στιγμή του προγράμματος η κοινή συνύπαρξη των τριών καλλιτεχνών στη σκηνή του TEATRO, σε ένα στιγμιότυπο που σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Μαζί τους η Αντονέλλα & η Ελισάβετ Σπανού και η Ανδρομάχη Κοκτσίδη.

READ more