Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχαιρετά τις Άγριες Μέλισσες μετά από τρία χρόνια – «Είναι δύσκολο να απεκδυθείς έναν ρόλο»

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έριξε αυλαία η επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Πέμπτης 7/7, μετά από τρία χρόνια προβολής. Η λύτρωση στο τέλος ήρθε για τους περισσότερους ήρωες της σειράς, ενώ τα παιχνίδια θανάτου, στέρησαν τη ζωή στον Δούκα και τον Ακύλα.

Οι πρωταγωνιστές τις σειράς νιώθουν έντονη συγκίνηση για το φινάλε, με μερικούς από εκείνους να εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματά τους μέσα από τα social media.

Μεταξύ αυτών η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία υποδυόταν την Βιολέτα και το πρωί της Παρασκευής 8/7 έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος της σειράς. Στη φωτογραφία που ανήρτησε έφτιαξε ένα κολάζ από στιγμές της στη σειρά και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Είναι δύσκολο να απεκδυθείς έναν ρόλο που υποδύεσαι τόσα χρόνια. Που τον αγάπησες κι αγαπήθηκε τόσο πολύ! Αποχαιρετάω σήμερα τη Βιολέτα με χαρά και νοσταλγία. Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που δούλεψαν με πάθος και μεράκι! Ευχαριστώ το κοινό για την αγάπη κ τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Και κυρίως ευχαριστώ τους συναδέλφους, συμπρωταγωνιστείς, φίλους, αδερφούς μου, τους Ηθοποιούς.

Τα Καθαρόαιμα που σέρνουν την άμαξα κ μας ταξιδεύουν. Που καταθέτουν την ψυχή τους κ ασκούν το λειτούργημα τους με αυταπάρνηση, ασχέτως αν είναι χαρούμενοι, λυπημένοι, αν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, αν πέθανε η μάνα τους. Οι Ηθοποιοί Ήρωες! Σας ευχαριστώ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Θεοφανία Παπαθωμά.

Read More

And More