Θεοφανία Παπαθωμά: Είναι έγκυος!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Θεοφανία Παπαθωμά, που, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Γρηγόρης Πετράκος, σε λίγο καιρό, πρόκειται να αποκτήσουν ένα μωράκι και είναι στα καλύτερά τους.
Η εγκυμοσύνη της Θεοφανίας ήρθε να ολοκληρώσει τον ευτυχία της με τον γνωστό τραγουδιστή. Η ηθοποιός που έχει ήδη ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Αχιλλέα, από το γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ετοιμάζεται να χαρίσει ένα αδελφάκι στον γιο της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και η σχέση τους φαίνεται πως κρατά καλά. Οι δυο τους μένουν μάλιστα μαζί και έχουν κοντά τους και τον γιο της Θεοφανίας, ενώ σύντομα αναμένεται να ψάξουν και για νέα μεγαλύτερη κατοικία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Θεοφανία βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει κάνει ήδη και τον δεύτερο υπέρηχο. Ενώ, άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον αποκάλυψε πως και η μητέρα του τραγουδιστή έμαθε πρόσφατα τα ευχάριστα νέα και είναι πολύ χαρούμενη.

Δες το τραγούδι του ζευγαριού:

Read More

And More