Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Ερωτευμένοι σε βραδινή έξοδό τους! Φωτογραφίες

Η Θεοφανία Παπαθωμά την φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», όπου κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία υποδύεται την «Βιολέτα», έχει ένα πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα καθημερινά και γι’ αυτό λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και την θαλπωρή της οικογένειάς της.  Ωστόσο, προσπαθεί πάντα να βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνεις στους δικούς της ανθρώπους.

Ο σύντροφός της, Γρηγόρης Πετράκος, η κόρη τους, αλλά και ο γιος που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα είναι για εκείνη η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. Μάλιστα, όταν οι υποχρεώσεις της το επιτρέπουν επιδιώκει να περνάει μαζί τους όμορφες και δημιουργικές στιγμές, κάνοντας πράγματα που τους ευχαριστούν και τους γεμίζουν.

Πρόσφατα, όμως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Θεοφανία Παπαθωμά σε μία σπάνια βραδινή έξοδο με τον Γρηγόρη Πετράκο. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποχωρίστηκε για λίγο τα παιδιά του βγήκε για φαγητό σε γνωστό restaurant-bar στο Ψυχικό. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους και έδειχναν απόλυτα ταιριαστοί πλάι-πλάι.

Δες τις φωτογραφίες:

Γρηγόρης Πετράκος – Νεκτάριος Σκαμνάκης – Θεοφανία Παπαθωμά

Read More

And More