Θα βγεις απόψε; 15 stars σου προτείνουν μακιγιάζ!

Η σημερινή μέρα θεωρείται κατεξοχήν μέρα εξόδου. Το μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικό με τα ρούχα που θα επιλέξεις ώστε να δείχνεις sexy, όμορφη και περιποιημένη. Συγκεντρώσαμε τα 15 hot μακιγιάζ των stars που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου αλλά και όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να αναδείξεις την ομορφιά σου στο έπακρο.

Πριν, όμως, κάνεις κλικ εδώ για να επιλέξεις το αγαπημένο σου look, διάβασε τα παρακάτω χρυσά tips για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

1. Απόφυγε τις βαριές υφές και τις πολλές στρώσεις προϊόντων. Το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εξασφαλίζουν σταθερότητα. Εκτός αυτού, το φυσικό είναι πάντα πιο sexy!
2. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις περίγραμμα στα χείλη σου, δοκίμασε ένα nude μολύβι και σίγουρα όχι κάποιο πιο σκούρο σε σχέση με το κραγιόν σου.
3. Αν έχεις κάποιες ρυτίδες στο πόδι της χήνας τα προϊόντα με glitter και έντονη λάμψη θα τις τονίσουν περισσότερο. Αντ’ αυτού, οι ματ υφές θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.
4. Χρησιμοποιείς make up; Ξεκίνησε να το απλώνεις από την κορυφή της μύτης και προς τα έξω και σβήσε σταδιακά φτάνοντας στο περίγραμμα του προσώπου, το λαιμό και προς τα μαλλιά. Έτσι, θα αποφύγεις τις αντιαισθητικές δυσχρωμίες που θα αδικήσουν το look σου.
5. Αν έχεις μαυρίσει μην χρησιμοποιήσεις το ίδιο concealer που είχες και το χειμώνα. Η αντίθεση ανάμεσα στα μάτια σου και στο υπόλοιπο πρόσωπο θα είναι πολύ έντονη και το αποτέλεσμα θα είναι να τονίσεις αντί να καλύψεις τους κύκλους σου! Σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου προϊόν!

Read More

And More