Θεοφανία Παπαθωμά: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της για χάρη του νέου της ρόλου! [pics]

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, την οποία υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη, υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του σεναρίου (η πλοκή χρονολογείται περίπου τη δεκαετία του ’50), χτίστηκε ένα ολόκληρο χωριό, ενώ για την κατασκευή των σκηνικών και των κουστουμιών δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μεταφερθεί πιστά η ατμόσφαιρα της εποχής.

Πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία τριών αδελφών από τον Θεσσαλικό κάμπο που παλεύουν μόνες τους σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Ένας καταναγκαστικός γάμος, ένας βιασμός, ένας φόνος και ένα μεγάλο μυστικό είναι η αρχή της ιστορίας.

Στο cast της σειράς, μεταξύ άλλων, βρίσκεται και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία για τις ανάγκες του ρόλου της χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα από τα μαλλιά της, με το οποίο την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, και έγινε… μελαχρινή.

Η ίδια έκανε την πρώτη εμφάνιση με το νέο hairlook της, το βράδυ της Τρίτης, στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με την πληθωρική εμφάνισή της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More