Θεοφανία Παπαθωμά: Η αμήχανη στιγμή στην πρώτη συνάντηση του Πασχάλη Τσαρούχα με τον Γρηγόρη Πετράκο! Video

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night Show”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα, την προσπάθεια που έκανε για να μην φτάσει στο διαζύγιο και τον νέο αγαπημένο της.

“Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσω. Ποτέ δεν θα πω, όμως, ότι ήταν καλό που χωρίσαμε γιατί βλέπω τη θλίψη στα μάτια του Αχιλλέα. Τα κάναμε σκ…τα. Οι σχέσεις διαλύονται επειδή όλοι έχουμε πολύ μεγάλο εγωισμό. Ο έρωτας φεύγει, πόσο καιρό θα μείνει; Το θέμα είναι ο έρωτας να εξελιχθεί σε αγάπη. Η αγάπη είναι το ζητούμενο”, είπε και συμπλήρωσε: “Δεν κρατάω καμία κακία, δεν έχω μίσος, τον αγαπώ τον Πασχάλη και θέλω να έχουμε μια όμορφη σχέση για το παιδί μας. Αυτό το καταλαβαίνει και ο Πασχάλης, αλλά και ο Γρηγόρης. Είναι δύο ωραίοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι”.

Τώρα πια άλλωστε, ο πρώην σύζυγός της Πασχάλης Τσαρούχας και ο νυν Γρηγόρης Πετράκος έχουν μια ήρεμη, φιλική σχέση. Πώς ήταν όμως η πρώτη αμήχανη συνάντηση;

“Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν στην μετακόμιση. Ήρθε ο Γρηγόρης να πάρει τα πράγματά μου από το σπίτι. Έκαναν και οι δύο ότι ήταν πάρα πολύ άνετοι. Δεν ήταν, αλλά έκαναν ότι ήταν. Πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν υπάρχει, όμως, αντιπάθεια μεταξύ τους”, δήλωσε η Θεοφανία.

Δες το video:


Δες περισσότερα τηλεοπτικά video στο zappit.gr

Read More

And More