Θεοφανία Παπαθωμά: Κομψή εμφάνιση μετά από καιρό! [pics]

Η Θεοφανία Παπαθωμά τα τελευταία χρόνια απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού έχει στρέψει όλη της την προσοχή στην ανατροφή των παιδιών της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, ως παραδοσιακή μανούλα, θέλει να φροντίζει η ίδια τα παιδιά της και να βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε νέο βήμα. Τα δύο της κορίτσια, καρποί του έρωτά της με τον Γρηγόρη Πέτράκο, έχουν πια μεγαλώσει λίγο και έτσι η γλυκιά μανούλα αποφάσισε να επιστρέψει στην αδυναμία της που δεν είναι άλλη από το θέατρο!

Έτσι, τον προσεχή χειμώνα, θα δούμε την Θεοφανία Παπαθωμά να συνεργάζεται επί σκηνής με τον τον Όθωνα Μεταξά, την Κατερίνα Τσάβαλου, τον Σωτήρη Καλυβάτση κ.α. στην παράσταση “Ο βαφτιστικός της κυρίας”  υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χάρη Ρώμα.

Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στο θέατρο “Αθήναις” το οποίο περνάει στα χέρια του Στράτου Μαρκίδη, ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Η Θεοφανία, εμφανώς ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ ανυπομονεί γι’ αυτή τη νέα αρχή καθώς η δουλειά της είναι το πάθος της.

Δες τις φωτογραφίες:

Με τον συμπρωταγωνιστή της Όθωνα Μεταξά

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More