Θεοφανία Παπαθωμά: Με τον γιο της Αχιλλέα για να δουν την παράσταση του πρώην συζύγου της Πασχάλη Τσαρούχα! [pics]

Σίγουρα μας έχουν αποδείξει πολλές φορές και με διάφορους τρόπους πως δεν είναι ένα συμβατικό ζευγάρι -και δη διαζευγμένο!-, αφού οι σχέσεις τους μετά το χωρισμό έχουν “αέρα”… Σουηδίας! Ο λόγος φυσικά για τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον πρώην σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα, που για άλλη μια φορά δείχνουν πως παρά τους χωριστούς δρόμους που έχουν διαλέξει να ακολουθήσουν, η αγάπη και ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλο είναι εξίσου αδιαμφισβήτητα! Έτσι, το περασμένο Σάββατο η γοητευτική ηθοποιός, παρέα με τον γιο τους Αχιλλέα, βρέθηκαν στο θέατρο Όστρια για να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί και έχει σκηνοθετήσει ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Ο μικρός Αχιλλέας και η μητέρα του Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκαν, λοιπόν, στο θέατρο της οδού Νυμφαίου, όπου “ανεβαίνει” τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου το έργο “Η Δοκιμασία”, πίσω από το οποίο… κρύβεται ο ανατρεπτικός Πασχάλης Τσαρούχας! Και οι τρεις πόζαραν στο φωτογραφικό φακό που τους εντόπισε στη θεατρική σκηνή, ενώ ο ευτυχής μπαμπάς φαινόταν ιδιαίτερα υπερήφανος -και ίσως λιγάκι αγχωμένος- που θα ερμήνευε μπροστά στα μάτια του μονάκριβου γιου του!

Μπορεί ο γάμος τους, που πραγματοποιήθηκε το 2004, να ήταν το αποτέλεσμα ενός θυελλώδους έρωτα και ο γιος που απέκτησαν μαζί να είναι η τρανή απόδειξη της βαθιάς αγάπης τους, μιας και τους ενώνει μέχρι σήμερα, αλλά το ίδιο επεισοδιακός ήταν και ο χωρισμός τους που έσκασε σαν βόμβα στη showbiz τρία χρόνια μετά τους γαμήλιους όρκους. Και ενώ τόσο η Θεοφανία, όσο και ο Πασχάλης έχουν ξαναφτιάξει τις ζωές τους με νέους ανθρώπους και έχουν αποκτήσει μάλιστα και άλλα παιδιά με τους νέους συντρόφους τους, η σχέση τους δεν έχει αλλοιωθεί και πολύ συχνά μάλιστα πραγματοποιούν κοινές εξόδους, σαν μια μεγάλη… οικογένεια!

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο σύντροφός της και τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος που έχουν αποκτήσει μαζί μια κορούλα, την Αγάπη διατηρούν άψογες σχέσεις με τον “πρώην” Πασχάλη Τσαρούχα, που τον περασμένο χρόνο απέκτησε επίσης μία κόρη με τη Θεσσαλονικιά αγαπημένη του, Γιώτα!

Read More

And More