Θεοφανία Παπαθωμά: Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο – Η ανάρτησή της

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος χωρίζουν ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life η αγαπημένη ηθοποιός και ο καλλιτέχνης «Αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση».

Όλο αυτό το διάστημα και παρά τις δυσκολίες που περνούσε στην προσωπική ζωή της, η Θεοφανία Παπαθωμά ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Συγκριτικό Δίκαιο.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε πως μετά την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας της, αποχαιρετά αυτό το πνευματικό ταξίδι της στο Πανεπιστήμιο.

«Με την εκπόνηση της Διπλωματικής Εργασίας μου με θέμα: “Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη” Αποχαιρετάω σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη! Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Ελίνα Μουσταΐρα, κ. Ανδρέα Χέλμη, κ. Φίλιππο Βασιλόγιαννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη γνώση. Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους συμφοιτητές μου, που έκαναν αυτό το ταξίδι πιο όμορφο! Εύχομαι κι εις άλλα με Υγεία» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)

 

Read More

And More