Θεοφανία Παπαθωμά: Το party γενεθλίων που της ετοίμασε ο Γρηγόρης Πετράκος!

Τα γενέθλιά της είχε η Θεοφανία Παπαθωμά και γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και πατέρα της κορούλας της Γρηγόρη Πετράκο. Το ζευγάρι πριν λίγο καιρό υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί – η Θεοφανία έχει ακόμη ένα γιο από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα – και είναι στα καλύτερά του.
Και μπορεί η μικρή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διάσημης μανούλας της, η Θεοφανία, όμως αναγκάστηκε να την αποχωριστεί για λίγο το βράδυ της Παρασκευής. Ο λόγος; μα φυσικά το party που της ετοίμασε για τα γενέθλιά της, ο σύντροφός της.
Το ραντεβού δόθηκε στο “Καφέ 14” στον Πειραιά όπου εμφανίζεται live ο Γρηγόρης Πετράκος. Εκεί περίμεναν την Θεοφανία λίγοι καλοί της φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και μια τούρτα στο σχήμα του… Μίκυ Μάους.

“Γενέθλια στο Καφέ 14 με Γρηγόρη Πετράκο και αφιέρωμα στο Χατζηνάσιο… Για σένα Μάγισσα μου, όλους τους φίλους και τα παιδάκια! Σας αγαπώ! Ευχαριστώ!!!”, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook…
…με τους φίλους της να της στέλνουν και διαδικτυακά τις ευχές τους. Ανάμεσά σε αυτούς και ο πρώην σύζυγός της – με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις- που έσπευσε να της ευχηθεί “Χρόνια Πολλά”!

Read More

And More