Θεοφανία Παπαθωμά: Θεατρική βραδιά με τους συμπρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες! [pics]

Μετά το ταξίδι στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου βρέθηκε με το θίασο της παράστασης «Ο βαφτιστικός της Κυρίας», η Θεοφανία Παπαθωμά επέστρεψε στην Αθήνα και στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες». Και φυσικά, έκανε μια κοσμική εμφάνιση στο θέατρο Καρέζη για να στηρίξει τον καλό της φίλο και συνάδελφο Γιώργο Ηλιόπουλο.

Η τηλεοπτική «Βιολέτα» που έχει μεγάλη αδυναμία στη σειρά στον κουτσομπόλη «Προκόπη» δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας» που βρίσκεται στον 4ο χρόνος ξεκαρδιστικής καταστροφής με πρωταγωνιστή φυσικά τον Γιώργο Ηλιόπουλο!

Η Θεοφανία Παπαθωμά μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της από την σειρά, στήριξαν τον καλό τους φίλο και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μετά το τέλος της παράστασης. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το «παρών» ήταν οι: Μαρία Πατεβή, Αμαλία Καβάλη, Χρήστος Πλαΐνης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Σουξές και άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του.

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειές καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα… Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε…

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος με καταιγιστικούς ρυθμούς ζωντανεύει στη σκηνή ένα σύμπαν 30 χαρακτήρων καταφέρνοντας να ζωντανέψει σκηνικά την ιστορία του ηρώα που σε πολλές στιγμές του θα μας θυμίσει τον εαυτό μας.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδριτσου είναι κινηματογραφικοί. Oι μουσικές επιλογές και το set up της παραστάσεις έχουν άμεσες επιρροές από το σινεμά. Άλλωστε ο υπότιτλος, δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι : Αν η ζωή σου ήταν ταινία, ποια θα ήθελες να ήταν;

Δες φωτογραφίες:

Θεοφανία Παπαθωμά

Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Ηλιόπουλος, Χρήστος Πλαϊνης

Κωστής Σαββιδάκης, Αμαλία Καβάλη

Θεοφανία Παπαθωμά, Αλέξανδρος Καλπακίδης

Γιώργος Ηλιόπουλος, Θεοφανία Παπαθωμά, Κώστας Σαββιδάκης

Γιώργος Ηλιόπουλος, Γιώργος Γεροντιδάκης, Θεοφανία Παπαθωμά

Γιώργος Γεροντιδάκης, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Γιώργος Σουξές

Φωτογραφίες: Ndp

Read More

And More