Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Λειτουργώ χειριστικά απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο περιοδικό OK! και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.

O γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε

Ποια είναι η μεγαλύτερη υπερβολή που έχεις κάνει στη ζωή σου;

Έκανα υπερβολές προκειμένου να ζήσω το όνειρο μου. Ταξίδεψα, ρίσκαρα, γκρέμισα και ξαναέχτισα. Και όλα αυτά τα έκανα ξανά και ξανά. Επίσης, νομίζω ότι θα ξαναγίνουν όλα αυτά μα όχι σε φαύλο κύκλο. Εξελικτικά θα με οδηγήσουν εκεί που πρέπει να πάω. Θα γκρεμίσω για να ξαναχτίσω, αλλά θα γκρεμίσω χωρίς να έχω απώλειες ουσιαστικές.

Ποια είναι η δική σου ιδέα της τέλειας ευτυχίας;

Ευτυχία για μένα είναι να ζω κάθε μέρα κάνοντας αυτό που αγαπώ, με αυτούς που αγαπώ και νοιάζομαι σε ένα περιβάλλον που έχω χτίσει με την δική μου αισθητική.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος;

Μου αρέσει να λέω ότι δεν φοβάμαι τίποτα. Οτιδήποτε δεν θέλω να ζήσω το αποφεύγω και οτιδήποτε νομίζω πως θα με φοβίσει θα επιδιώξω να το ζήσω χωρίς δεύτερη σκέψη για να μου αποδείξω ότι δεν φοβάμαι. Δεν δηλώνω τον φόβο μου γιατί είναι σαν να τον προκαλώ.

Ποιο χαρακτηριστικό αποδοκιμάζεις περισσότερο στον εαυτό σου;

Τις εντάσεις μου, όταν κάτι μου χαλάει την ισορροπία και δεν μου δημιουργεί ενόχληση. Όμως θα σου πω κάτι που με διχάζει. Αυτά που θέλω να αλλάξω ή να βελτιώσω στον χαρακτήρα μου, όπως οι εντάσεις μου, είναι αυτά που αγαπώ περισσότερο στον εαυτό μου γιατί αυτά με ορίζουν και με εξελίσσουν. Εστιάζω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αλλά αποδέχομαι και αγκαλιάζω τα αρνητικά μου. Νομίζω ότι η εξέλιξη μου είναι θέμα μελέτης του εαυτού μου.

 

Read More

And More