Θερμό επεισόδιο στο δικαστήριο για τον Johnny Depp και την Amber Heard!

Άναψαν τα αίματα στο δικαστήριο, όταν ο Jonnhy Depp αρνήθηκε να πληρώσει τα χρήματα που ορίστηκαν μετά το διαζύγιο και τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του Amber Heard. Το γνωστό μοντέλο, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν έπεσε θύμα βίας από τον Johnny Depp κινήθηκε νομικά εναντίον του και δεσμεύτηκε να δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα χρήματα που όριζε ο νόμος ως αποζημίωση.

Ωστόσο, τώρα ο Johnny Depp αρνείται να δώσει τα 6,8 εκατομμύρια δολάρια που ορίστηκαν από το δικαστήριο, ισχυριζόμενος ότι η πρώην σύζυγός του “έσπασε” τη συμφωνία τους γράφοντας την επιστολή για την ενδοοικογενειακή βία, που δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό. Από τη μεριά της, όμως η Amber Heard ισχυρίζεται πως ποτέ δεν ανέφερε το όνομα του Depp στην επιστολή που έστειλε στο περιοδικό Porter και δεν παραβίασε τη συμφωνία τους. Μάλιστα, δηλώνει έξαλλη, που ο Χολιγουντιανός σταρ δεν έχει δώσει ακόμη τα χρήματα που δεσμεύτηκε να καταβάλλει.

Προς το παρόν ο Depp έχει δώσει $100,000 σε δυο φιλανθρωπίες, αλλά δεν σκοπεύει να δώσει τα εκατομμύρια δολάρια που δεσμεύτηκε να χαρίσει για την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών η Heard. Μάλιστα, πηγή αναφέρει πως η ξανθιά καλλονή επιτέθηκε στον Depp στο δικαστήριο, επειδή της αρνήθηκε να πληρώσει όσα του επέβαλαν, αλλά και την χαρακτήρισε “χρυσοθήρα”, μιλώντας δημόσια για τους όρους του διαζυγίου τους.

Δες τι είχε πει η Amber Heard για την ενδοοικογενειακή βία:

Read More

And More