Θεσσαλονίκη: Έστησε ψεύτικη απαγωγή για να φύγει με τον εραστή της!

Θεσσαλονίκη: Έστησε ψεύτικη απαγωγή για να φύγει με τον εραστή της! | tlife.gr

Η 26χρονη γυναίκα ζητούσε λύτρα από την σύζυγό της στέλνοντάς του μήνυμα από το κινητό της ότι την έχουν απαγάγει.

Το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίχτηκε όταν ο 34χρονος σύζυγός της κατήγγειλε την αρπαγή της 26χρονης συζύγου του και εκβιασμό σε βάρος του που αφορούσε την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού για την απελευθέρωσή της.

Άμεσα κινητοποιήθηκε αστυνομική δύναμη και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Η 26χρονη εντοπίστηκε σε χωριό της Βοιωτίας, μαζί με έναν 30χρονο άντρα τον οποίο γνώρισε από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα συνομιλούσε αρκετό καιρό με τον άντρα αυτό και είχαν αναπτύξει σχέσεις και για τον λόγο αυτό τον ακολούθησε.

Προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία της από τη συζυγική στέγη, έστειλε στον σύζυγό της, από το κινητό της τηλέφωνο, δύο γραπτά μηνύματα, που ανέφεραν ότι την είχαν απαγάγει και απαιτούσε εκβιαστικά 80.000 ευρώ για την απελευθέρωσή της.

Η 26χρονη ομολόγησε τις πράξεις της, ενώ ο 30χρονος άντρας δήλωσε ότι αγνοούσε τόσο την οικογενειακή της κατάσταση, όσο και την απόπειρα εκβιασμού σε βάρος του συζύγου της. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της άσκοπης κινητοποίησης των Αρχών

READ more