Θεσσαλονίκη: Έβγαλαν όπλο και άρπαξαν το νεογέννητο παιδί της!

Απίστευτο περιστατικό αρπαγής ανηλίκου στη Μενεμένη… Ηθικός αυτουργός της απαγωγής ένας φυλακισμένος που ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του βρέφους!

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Μενεμένη από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών. Πρόκειται για έναν άντρα και δύο γυναίκες, ηλικίας 39, 30 και 60 ετών, όλοι ελληνικής καταγωγής.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για «Αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων». Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος 33χρονου Έλληνα , έγκλειστου σε φυλακές για «Ηθική αυτουργία σε αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία».

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στις 13 Ιανουρίου γέννησε ένα κοριτσάκι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το οποίο και… απήχθη στις 16 του μήνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία βγαίνοντας από το νοσοκομείο η κοπέλα ήρθε αντιμέτωπη με τους τρεις συλληφθέντες που με την απειλή όπλου την εξανάγκασαν να τους δώσει το παιδί, ισχυριζόμενοι ότι πατέρας είναι ο 33χρονος κρατούμενος στις φυλακές, του οποίου είναι στενοί συγγενείς!

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More