Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το βίντεο της 24χρονης Γεωργίας για τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της

Συνεχίζονται οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βιασμό της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Η 24χρονη από την πρώτη στιγμή, δέχτηκε μεγάλο κύμα συμπαράστασης στα social media.

Η Γεωργία Μπίκα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για όσα θυμάται από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην σουίτα στη Θεσσαλονίκη.

«Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. […] Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Γεωργία Μπίκα στην πρώτη της συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η 24χρονη στο πρόσφατο παρελθόν ήρθε αντιμέτωπη με τραγικές απώλειες. Στις αρχές του 2020, η Γεωργία έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Ήταν ο φύλακας άγγελός της, «ο μπαμπάκας της» όπως τον αποκαλούσε και όπως τον αποχαιρέτησε πριν από δύο χρόνια στο facebook.

Συγκινεί το βίντεο με τον αποχαιρετισμό του συντρόφου της 

Η εκπομπή T- Live παρουσίασε το βίντεο που είχε ανεβάσει η 24χρονη λίγο μετά τον θάνατο του συντρόφου της.

Έναν χρόνο αργότερα, το 24χρονο κορίτσι χάνει τον σύντροφό της από ανίατη ασθένεια και βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με το σκληρό «πρόσωπο» του θανάτου.

Πριν προλάβει να ξεπεράσει την απώλεια του συντρόφου της, η νεαρή κοπέλα χάνει και τη μητέρα της. Ο πόνος αβάσταχτος…

Read More

And More