Θετικός στον κορωνοϊό ο 79χρονος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο ανακοίνωσε στα social media ότι βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, αλλά δήλωσε ότι είναι «καλά στην υγεία του».

Συγκεκριμένα, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: “Αισθάνομαι πως έχω ηθικό καθήκον να σας ανακοινώσω πως διαγνώστηκα θετικός στον COVID19, τον κορωνοϊό. Η οικογένειά μου και εγώ βρισκόμαστε όλοι σε απομόνωση για όσο κρίθηκε ιατρικά απαραίτητο. Προς το παρόν είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας αλλά εγώ εμφάνισα πυρετό και συμπτώματα βήχα οπότε αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Σας εκλιπαρώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες πλένοντας τα χέρια σας συχνά, να κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δυο μέτρων μεταξύ σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού και πάνω από όλα μείνετε σπίτι αν μπορείτε! Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση, οπότε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας το δυνατόν συντομότερο. Σας παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες των κυβερνήσεών σας και τις ρυθμίσεις για να μείνετε ασφαλείς, προστατεύοντας όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία” .

I feel it is my moral duty to announce to you that I have tested positive for COVID19, the Corona virus. My Family and I…

Gepostet von Placido Domingo am Sonntag, 22. März 2020

Read More

And More