Θετικός στον κορονοϊό πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» – Το ανακοίνωσε στο Instagram

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Kristofer Hivju, ο οποίος ενσάρκωνε τον ρόλο του πολεμιστή Tormund Giantsbane στην επιτυχημένη σειρά «Game of Thrones».

Ο 41χρονος έκανε την ανακοίνωση, το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε με την σύζυγό του στο σπίτι τους στη Νορβηγία και αποκάλυψε πώς βρίσκονται οικογενειακώς σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Μάλιστα, παρέπεμψε τους followers του να είναι πολύ προσεκτικοί και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

«Χαιρετισμούς από τη Νορβηγία! Λυπάμαι που το λέω αλλά σήμερα οι εξετάσεις μου έδειξαν πως είμαι θετικός στον κορονοϊό. Η οικογένειά μου κι εγώ θα μείνουμε σε καραντίνα στο σπίτι όσο χρειαστεί. Είμαστε καλά, μόνο εγώ έχω συμπτώματα κρυολογήματος. Υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας από τον ιό, οπότε συνιστώ σε όλους να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πλένουμε τα χέρια, κρατάμε απόσταση 1,5 μέτρο από τους υπόλοιπους και πάμε σε καραντίνα. Κάντε ό,τι μπορείτε για να εμποδίσετε τη διασπορά του ιού. Μαζί μπορούμε να τον πολεμήσουμε και να αποτρέψουμε μία πιθανή κρίση στα νοσοκομεία. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον να κρατάτε αποστάσεις και να μείνετε υγιείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More