Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός λαϊκός τραγουδιστής

Την τελευταία του πνοή άφησε, τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Χρήστος Στυλιανέας. Πέθανε, σε ηλικία 75 χρόνων, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

O Χρήστος Στυλιανέας ήταν σημαντικός λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός, μπουζουξής και κιθαρίστας, με 40ετή και πλέον θητεία στη δισκογραφία. Εγκατεστημένος από το 1984 στην Πάτρα, δέσποσε στη μεταπολιτευτική νυχτερινή ζωή της πόλης και θεωρήθηκε αυθεντία στο ρεμπέτικο και στο λαϊκό τραγούδι.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσω Facebook.

Tον αγώνα τον καλό αγωνίστηκα, τον δρόμο τελείωσα, την πίστη διατήρησα· τώρα, πλέον, μου απομένει το στεφάνι τής δικαιοσύνης, το οποίο ο Kύριος θα μου αποδώσει”. Στις 3:15 ο Χρήστος Στυλιανέας μετέβει στον ουρανό να συναντήσει Εκείνον που υπηρέτησε με αφοσίωση όλα τα χρόνια της ζωής του. Ο Κύριος να τον υποδεχθεί και να του χαρίσει αιώνια ζωή κοντά Του!“, έγραψαν χαρακτηριστικά οι δικοί του άνθρωποι.

Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτηση της οικογένειας, έγινε γνωστό πώς την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 15:00, στην “Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία της Πεντηκοστής” (Αυστραλίας 100 & Κανελλοπούλου), θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Στυλιανέα και στις 16:30 συγγενείς και φίλοι του θα του πουν το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

 

Read More

And More