Θλίψη για το θάνατο της αστρολόγου Ν. Λιβάνη – Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των φίλων της

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο τραγικός τρόπος με τον οποίο έχεσε τη ζωή της η αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη, η οποία δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Κηφισιά από τον σύντροφό της σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας.
Οι φίλοι της δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι δεν είναι κοντά τους και τα μηνύματά τους στο προφίλ της στο Facebook αποκαλύπτουν πόσο μεγάλη θλίψη τους έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός της.
Η ίδια μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα είχε αναφέρει πως πέρασε ένα πολύ δύσκολο χειμώνα, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Τραγική ειρωνεία της ζωής, αφού η γνωστή αστρολόγος άφησε την τελευταία της πνοή λίγες μέρες μετά, με τον πιο άσχημο τρόπο.
Πως έγινε το κακό
Δέκα λεπτά μετά τις τρεις η αστυνομία ενημερώθηκε από τον γιο της 55χρονης αστρολόγου. Ο 27χρονος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το άγριο έγκλημα.
Μιλούσε με τη μητέρα του την ώρα που ο 43χρονος σύντροφός της τη σκότωνε με τον αυτοκίνητο.Όλα ξεκίνησαν από το σπίτι της 55χρονης όπου εκείνη,ο 43χρονος σύντροφός της και ο γιος της βρίσκονταν και διασκέδαζαν.
Κάποια στιγμή ο 43χρονος αποφάσισε να φύγει. Όντας σε κατάσταση μέθης η 55χρονη προσφέρθηκε να τον μεταφέρει με το αμάξι της.
Όταν έφτασαν έξω από το σπίτι του 43χρονου στην οδό Ασκληπιού το ζευγάρι, άγνωστο γιατί, άρχισε να διαπληκτίζεται.
Ο 43χρονος – εγγονός βουλευτή – δεν επέτρεπε στην 55χρονη να φύγει, αυτό είπε η γυναίκα στον γιο της τον οποίο κάλεσε στο τηλέφωνο ζητώντας του βοήθεια.
Αυτά ήταν και τα τελευταία της λόγια. Η γυναίκα είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να μιλήσει με τον γιο της. Ο 27χρονος είπε πως ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο και η γραμμή έκλεισε.
Το προφίλ στο facebook της άτυχης αστρολόγου γέμισε από μηνύματα αποχαιρετισμού από τους σοκαρισμένους φίλους της που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έγινε. Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, που είναι σοκαρισμένη.


Read More

And More