Θλίψη στην οικογένεια της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Δύσκολες στιγμές βιώνουν τις τελευταίες ημέρες, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, καθώς πέθανε ο πολυαγαπημένος τους σκύλος. Ο πανέμορφος Λούπο ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας τα τελευταία εννέα χρόνια και ήταν βαθιά μέσα στην καρδιά τους, με συνέπεια η απώλειά του να τους έχει βυθίσει σε βαθιά θλίψη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία του αγαπημένου τους τετράποδου φίλου, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Δυστυχώς, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος μας σκύλος, Λούπο, πέθανε. Ήταν στις καρδιές μας τα τελευταία 9 χρόνια και θα μας λείψει πολύ».

Φόρο τιμής στο αγαπημένο κατοικίδιο της Kate Middleton, απέτισε και ο αδερφός της, James Middleton, καθώς ο Λούπο προήλθε από την ίδια οικογένειά με τα δικά του σκυλιά, Έλα, Ζούλου, Ίνκα και Λούνα. Συγκεκριμένα, έγραψε στα social media: «Τίποτα δεν μπορεί ποτέ να σε προετοιμάσει για την απώλεια ενός σκύλου. Για όσους δεν είχαν ποτέ σκύλο, μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσει την απώλεια. Ωστόσο, για όσους έχουν αγαπήσει έναν σκύλο, ξέρουν την αλήθεια: ένα σκυλί δεν είναι μόνο ένα κατοικίδιο. Είναι μέλος της οικογένειας, καλύτερος φίλος, πιστός σύντροφος, δάσκαλος και θεραπευτής. Πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, μου έχουν στείλει μηνύματα για τον πόνο της απώλειας ενός σκύλου και για τους περισσότερους, η απώλεια αυτή, είναι συγκρίσιμη με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου».

Read More

And More