Θοδωρής Αθερίδης για την πρώην σύζυγό του: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε τη Δευτέρα 21/2 ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλου του ως πατέρα, για την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν πήρε ποτέ διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως, μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Για αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Την θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», είπα αρχικά ο ηθοποιός.

«Όταν έμαθα εγώ ότι θα κάνω παιδί, αιφνιδιάστηκα, δεν ήθελα. Είχαμε φτάσει με την Ελένη μέχρι την πόρτα του γυναικολόγου για να αποφασίσουμε αν θα το ρίξουμε και όταν φτάσαμε από έξω της λέω χτύπα το κουδούνι και μου λέει όχι χτύπα το εσύ και στο τέλος της είπα πάμε να φύγουμε και έτσι κρατήσαμε το παιδί», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης για τη στιγμή που έμαθε πως θα γίνει πατέρας.

Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς που ήταν κορίτσι γιατί αν είχα αγόρι θα είχα μεγαλύτερο πανικό, θα έλεγα είμαι πρότυπο για άντρα μπαμπά εγώ; με τίποτα. Είχα τεράστια έγνοια πως θα το μεγαλώσω και οικονομικά αλλά και γενικά. Ήμουν ακόμα ο γιος της μαμάς μου. Τα πρώτα χρόνια που ήρθε το μωρό ήμουν πολύ ευτυχισμένος». 

Σχετικά με την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, που έγινε μανούλα πριν από δύο χρόνια περίπου, σχολίασε: «Έτρεμα μήπως η κόρη μου δεν ήθελε το παιδί της και από τότε που γέννησε αν με ρωτάς ποιος είμαι, είμαι ο παππούς του εγγονού μου και ο μπαμπάς της κόρης μου.  Κοιμάμαι συχνά με τον εγγονό μου, είναι πάρα πολύ τρυφερός». 

Read More

And More