Θοδωρής Αθερίδης - Σμαράγδα Καρύδη - Παναγιώτα Βλαντή: Στα backstage της νέας τους ταινίας

Θοδωρής Αθερίδης – Σμαράγδα Καρύδη – Παναγιώτα Βλαντή: Στα backstage της νέας τους ταινίας | tlife.gr
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας “Από Έρωτα”, τα οποία ξεκίνησαν στη Μυτιλήνη και μεταφέρθηκαν σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. (Δες εδώ φωτογραφίες από την απόδραση στη Λέσβο)
Από το λιμανάκι της Αφροδίτης στη Φρεαττύδα, μέχρι την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη γειτονιά της Αγίας Άννας στο Βοτανικό και τον κινηματογράφο Αίγλη στο Ζάππειο, οι συντελεστές της ταινίας δημιουργούν μαγικές εικόνες που λειτουργούν σαν ιδανικό σκηνικό μιας ρομαντικής ιστορίας γεμάτης ανατροπές.

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Παναγιώτα Βλαντή στους δύο κεντρικούς ρόλους των γυναικών της ζωής του Θοδωρή Αθερίδη, προκαλούν στον πρωταγωνιστή δυνατά συναισθήματα και έντονα διλήμματα.
H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Η παραγωγή είναι του Κώστα Λαμπρόπουλου και η διανομή της Village και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2014.

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

READ more