Θοδωρής Φέρρης – Γιώργος Λιβάνης – Χρήστος Ζωτιάδης «μαγεύουν» στην παραλιακή!

Τη μουσική τους «σφραγίδα» στη νυχτερινή Αθήνα βάζουν τρεις ταλαντούχοι καλλιτέχνες: ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης, ο τάχιστα ανερχόμενος Γιώργος Λιβάνης και ο «εκρηκτικός» Χρήστος Ζωτιάδης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Romeo Club», με το πρώτο τους διήμερο να γίνεται sold out.

Με τις προσωπικές τους επιτυχίες, τις ερμηνείες τους σε αγαπημένα τραγούδια και τη δυναμική σκηνική τους παρουσία, οι τρεις καλλιτέχνες, που ανήκουν στο roster της Panik Entertainment Group και ο καθένας τους έχει κάνει ιδιαίτερα και επιτυχημένα επαγγελματικά βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, παρασύρουν το κοινό σε ένα μοναδικό live party.

Το πρώτο διήμερο του «Romeo Club» ήταν sold out. Μεταξύ εκείνων που διασκέδασαν στο κατάμεστο χώρο ήταν τραγουδιστές, όπως ο Νίνο, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Έλενα Τσαγκρινού, η Χριστίνα Σάλτη, ο Mike και η Έλλη Κοκκίνου, καθώς και άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Θοδωρής Φέρρης, Γιώργος Λιβάνης και Χρήστος Ζωτιάδης δίνουν «φρέσκο» αέρα και δυναμικό παλμό στη νυχτερινή Αθήνα, με ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα, στο «Romeo Club» (Ελληνικού 1 & Ζήτα), κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Read More

And More