Θοδωρής Φραντζέσκος: Ο Κερέμ από το «Κόκκινο Ποτάμι» ξύρισε το μουστάκι του και έγινε άλλος άνθρωπος! [pics]

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως «Κερέμ» στην επιτυχημένη σειρά του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι», απολαμβάνει τις διακοπές του και, ως λάτρης του Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Πριν μερικές μέρες, ο 33χρονος ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφίες από την καλοκαιρινή απόδρασή του στην Ελαφόνησο, όπου πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από όλους και από όλα. Απαλλαγμένος από τo άγχος της καθημερινότητας και την “πίεση” των γυρισμάτων, έκανε της βουτιές του και γέμισε τις μπαταρίες του.

Επιστρέφοντας στην πρωτεύουσα, ωστόσο, ο Θοδωρής έσπευσε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή του, προκειμένου να ανανεωθεί για τις ανάγκες της νέας σειράς που θα συμμετέχει και να αφήσει πίσω του την εικόνα του ήρωα που ενσάρκωσε στη σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη. Και όπως φαίνεται τα κατάφερε μια χαρά…

Συγκεκριμένα, ο γοητευτικός ηθοποιός κουρεύτηκε, ξύρισε το μουστάκι του και… έγινε άλλος άνθρωπος. Τόσο, που όταν είδαμε τις φωτογραφίες με το νέο του look στο Instagram Feed μας δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε.

“Μέχρι και το μουστάκι με έβαλε να ξυρίσω… (Η νέα σειρά!)” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε. Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια από τους followers του -κυρίως του γυναικείου φύλου- έπεσαν… βροχή.

Read More

And More