Θοδωρής Μαραντίνης: 5+1 φορές που μας έδειξε πόσο στοργικός μπαμπάς είναι!

Αδιάψευστος μάρτυρας του πόσο καλός μπαμπάς έχει γίνει ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για αυτό σε συνεντεύξεις της αλλά και μέσα από τα social media ανεβάζοντας τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα.

Ο Φίλιππος Ραφαήλ και ο Μιχαήλ Άγγελος είναι η απόλυτοι πρωταγωνιστές στη ζωή και των δύο. Ωστόσο, ο frontman των Onirama έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους γιους του. Σχέση λατρείας!

Το συνειδητοποιήσαμε για ακόμη μία φορά χαζεύοντας στον λογαριασμό του στο instagram όπου ανέβασε μία φωτογραφία από τις πρόσφατες διακοπές του στην Πάρο. Μία πολύ δυνατή εικόνα. Ο Θοδωρής με τον μικρό του πρίγκιπα, όπως αποκαλεί το γιο του, πιασμένοι χέρι χέρι λίγο πριν βουτήξουν στη θάλασσα.


Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία βρήκαμε ακόμα πέντε που μας επιβεβαιώνουν το ίδιο πράγμα. Την αφοσίωση του τραγουδιστή στους γιους του.

Μαζί παίζουν (με τον Θοδωρή να γίνεται περισσότερο παιδί από εκείνα), τραγουδούν (γιατί το ταλέντο είναι κληρονομικό), χαίρονται αλλά και προβληματίζονται. Γιατί στη ζωή δεν είναι πάντα όλα ρόδινα, αλλά οι δυο γιοι του θα έχουν πάντα στο πλευρό τους τον μπαμπά τους!

Read More

And More