Θοδωρής Μαραντίνης: Δέκα φορές που “ταξίδεψε” στο χρόνο!

Πριν από λίγες μέρες, συναντήσαμε τον Θοδωρή Μαραντίνη στο Camorra και μιλήσαμε μαζί του για όλα αυτά που αγαπά και που ίσως δεν ξέραμε για εκείνον μέχρι σήμερα! Του ζητήσαμε να κάνει ένα μικρό “ταξίδι” πίσω στο χρόνο και να μας απαντήσει αν όλα αυτά που έχει καταφέρει τα ονειρευόταν από μικρός! “Είμαι αρκετά ευλογημένος ώστε να έχω ζήσει όλα αυτά που έχω ονειρευτεί”, μας απάντησε.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το βίντεο με τη συνέντευξη

Κάποιες από αυτές τις στιγμές που έχει ζήσει στην καριέρα του μοιράζεται και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Ο ανατρεπτικός frontman των Onirama ανεβάζει συχνά throwback φωτογραφίες αναπολώντας… τα παλιά!

Στιγμιότυπα από live εμφανίσεις, συνατήσεις με διάσημους καλλιτέχνες αλλά και από προσωπικές εξορμήσεις. To TLIFE συγκέντρωσε τις 10 πιο δυνατές στιγμές από το “ταξίδι” του στο χρόνο!

Ο Θοδωρής τολμά να κάνει αλλαγές στο look του. Κάποτε είχε τα μαλλιά έτσι!


Απο τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει -και ούτε κι εμείς- είναι η συνάντηση με τη Lady Gaga στη Σαντορίνη


“Me and my monkey” έγραψε σε αυτή τη φωτογραφία που είναι από την επίσκεψή του στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο


Από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις που έχει κάνει! (δες εδώ περισσότερα)


Κάπου στο 2012…


Από την πρώτη του επίσκεψη στην Ιταλία και την live εμφάνισή του στο ραδιόφωνο της Rai. Η πρώτη φορά που σύστησε στους Ιταλούς την “Κλεψύδρα”. Λίγους μήνες μετά ακολούθησε και η διασκευή της με ιταλικούς στίχους! (δες εδώ)


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της αγαπημένης του Θεσσαλονίκης, κρατώντας την αγαπημένη του κιθάρα!


Bacstage από το video clip για το τραγούδι “Δεν υπάρχεις” που είναι και από τα αγαπημένα του.


Για τις ανάγκες φωτογράφισης οδήγησε αυτό το vintage αυτοκίνητο. Στιγμή που σίγουρα δεν θα ξεχάσει!


Για το εντυπωσιακό microsite που έφτιαξαν οι Onirama για το τελευταίο τους album “Μεθυσμένο τατουάζ” (δες εδώ),ο Θοδωρής γύρισε την Αθήνα με ένα ποδήλατο.


Για το ομώνυμο τραγούδι λίγους μήνες αργότερα ο Θοδωρής πρωταγωνίστησε σε ένα ιδιαίτερο art video με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου. Το πολυσυζητημένο βίντεο με τις γυμνές σκηνές έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες! Στο πλαίσιο του throwback μπορείς να το θυμηθείς εδώ!

Read More

And More