Θοδωρής Μαραντίνης: Επέστρεψε στα social media μετά την περιπέτεια υγείας του

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες μέρες για τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία τους.

Ο frontman των Onirama, το Πάσχα είχε δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που βρίσκεται εκεί. 

Σήμερα, Παρασκευή 21/4 ο Θοδωρής Μαραντίνης επέστρεψε στα social media, μετά την περιπέτεια υγείας του δημοσιεύοντας ένα βίντεο το όποιο συνόδευσε γράφοντας: «Πίσω στη ζωή. Ευχαριστώ για τις ευχές».

Αξίζει να αναφέρουμε πώς ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει πως σύντομα θα κάνει ένα ακόμη χειρουργείο στο στομάχι του.

«Είχα πολύ έντονη παλινδρόμηση και αυτό μου δημιουργούσε πρόβλημα και στο τραγούδι. Μου σύστησαν να κάνω μια επέμβαση στο στομάχι, που δεν πέτυχε. Σου στενεύουν τον οισοφάγο και κάπως έτσι λύνεται το πρόβλημα, κάτι που σε εμένα δεν πέτυχε. Έχω απίστευτη δυσφαγία, γιατί μου στένεψαν πολύ τον οισοφάγο και τώρα δεν μπορώ να φάω εδώ και τρία χρόνια. Δεν μπορώ να φάω ποσότητες και απότομα. Έκανα μια δεύτερη, δεν πέτυχε ούτε αυτή και τώρα λέω να κάνω μια τρίτη και ελπίζω να πετύχει», είχε αποκαλύψει ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More