Θοδωρής Μαραντίνης – Γιώργος Mαζωνάκης: Πώς προέκυψε η συνεργασία τους στο soundtrack της πρώτης ελληνικής ταινίας σε 3D!

Μία ακόμη ανατρεπτική συνεργασία έκανε το δυναμικό συγκρότημα! Οι Onirama ερμηνεύουν το τραγούδι των τίτλων στη νέα ταινία του Χρήστου Δήμα και συμπράττουν μουσικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Το video clip για το ομώνυμο sountrack της ταινίας “Ο Μαγικός Καθρέφτης” έχει ήδη κυκλοφορήσει κερδίζοντας τις εντυπώσεις καθώς συμμετέχει και το cast της ταινίας.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία σε 3D και θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Φεβρουαρίου από την Feelgood Entertainment.

Λίγο πριν δούμε την ταινία στους κινηματογράφους, ο frontman του δυναμικού συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το studio ηχογράφησης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Θοδώρης υπογράφει τους στίχους και τη μουσική του κομματιού.

Yo..!!!#onirama #Mazonakis #magikoskathreftis #backstage #studio #shakeyourasses #dosegiorgo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις


Πριν κλείσει η συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη είχαν περάσει κι άλλα ονόματα από το μυαλό τους, αλλά με εκείνον έδεσαν με έναν τρόπο… μαγικό! Ο λαϊκός τραγουδιστής διαθέτει λίγο από την ανατρεπτική τρέλα του συγκροτήματος και έχει δυνατή χημεία μαζί τους. Φαίνεται άλλωστε και από το αποτέλεσμα!

Read More

And More