Θοδωρής Μαραντίνης: Η ερωτική εξομολόγηση στην Σίσσυ Χρηστίδου ανήμερα των γενεθλίων της [pic]

Στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου περνά τα γενέθλιά της, η Σίσσυ Χρηστίδου! Ο Θοδωρής Μαραντίνης ετοίμασε την πιο ωραία έκπληξη για τα γενέθλια της συζύγου του, διοργανώνοντας μία ερωτική απόδραση στο Παρίσι. Έτσι από εχθές το βράδυ, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός, όπου ζει μαγικές στιγμές.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Μουσείο του Λούβρου, έκαναν βόλτα στα Ηλύσια Πεδία και φυσικά πέρασαν από τον Πύργο του Άιφελ. Σήμερα, ανήμερα τα γενέθλια της Σίσσυς, ο frontman των Onirama ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με την εορτάζουσα σύζυγό του, με φόντο τον Πύργο, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

“Χρόνια πολλά… στην καλύτερη μου φίλη… στο πιο καυτό μωρό… στη πιο ωραία γυναίκα στο σύμπαν ..στη πιο τρυφερή μανούλα του κόσμου… στη πιο κατανοητική σύζυγο του πλανήτη… στο πιο τρελό γκομενάκι… στον πιο όμορφο άνθρωπο που ξέρω… στο άλλο μου μισό…Σ ΑΓΑΠΩ”.

Το ζευγάρι συνάντησε στο Παρίσι και τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο στα social media, τραγουδώντας στην Σίσσυ για τα γενέθλιά της!

Read More

And More