Θοδωρής Μαραντίνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό – Πάει να βρει την Σίσσυ Χρηστίδου!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισαν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν ένα βελούδινο διαζύγιο. Ωστόσο παραμένουν δύο δεμένοι γονείς για τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ και τα δύο τους παιδιά θα τους ενώνουν για πάντα. Γι’ αυτό φαίνεται πως τις γιορτινές μέρες του Πάσχα θα τις περάσουν μαζί για χάρη της οικογένειάς τους.

Όπως μοιράστηκε η παρουσιάστρια του Open Beyond το πρωί του Σαββάτου, εκείνη και τα αγόρια της βρίσκονται στην Χαλκιδική για τις διακοπές του Πάσχα, όπου απολαμβάνουν τα μπάνια τους και τις βόλτες τους. Λίγες ώρες μετά, ο Θοδωρής Μαραντίνης αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς έδειξε στα Instagram Stories του ότι πάει να βρει την πρώην σύζυγό του μαζί με τον τετράποδο φίλο τους, την Layla.

Οι δυο τους θέλουν να περάσουν οικογενειακά αυτές τις άγιες μέρες και να δείξουν στα παιδιά τους πως το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και οικογένεια. Η Σίσσυ και ο Θοδωρής θα συνεχίσουν να είναι δεμένοι και αγαπημένοι και τα παιδιά τους θα αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Οι νέες αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Read More

And More