Θοδωρής Μαραντίνης: Η συζήτηση με τον μεγάλο του γιο που τον έκανε να νιώσει άβολα (video)

Στη θέση του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε για λίγη ώρα ο Θοδωρής Μαραντίνης, το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς τον… αντικατέστησε στην έναρξη της εκπομπής. Στη συνέχεια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στο “Καλό Μεσημεράκι” και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην άβολη συζήτηση που είχε με τον μεγάλο του γιο, η οποία αφορούσε το σεξ. 

«Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν έρθει πιο νωρίς για τα παιδιά. Είναι το ίντερνετ που έχει φέρει την πληροφορία πολύ κοντά και πολύ νωρίτερα. Με τον μεγάλο γιο μου έκανα μια πρώτη κουβέντα για αυτό το κομμάτι. Κι εμένα μου την είχε κάνει αυτή την κουβέντα ο πατέρας μου αλλά ήταν τρία χρόνια αργότερα.

Κι εγώ αισθανόμουν άβολα αλλά επειδή αντιλήφθηκα ότι έχει φτάσει η πληροφορία στον ίδιο, αλλά δεν ήξερα αν έχει φτάσει σωστά ή αν θα φτάσει, θεώρησα ότι πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε σε μια σειρά. Τι σημαίνει αυτό το πράγμα, γιατί γίνεται, ότι κατά βάση γίνεται με συναίσθημα, ότι χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, πώς ένας άντρας πρέπει να σεβαστεί μια γυναίκα…Τα βίντεο είναι απαγορευτικά. Επίσης τον παρότρυνα να έρθει να μου μιλήσει αν έχει την οποιαδήποτε απορία με αλλαγές το σώμα του. Να του εξηγήσω ότι όλα είναι φυσιολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Read More

And More