Θοδωρής Μαραντίνης: Μας αποκαλύπτει μέσα σε 6 λεπτά όσα δε γνωρίζουμε για εκείνον!

Αν θα έπρεπε να περιγράψω με μία λέξη τον Θοδωρή Μαραντίνη, αυτή θα ήταν το “πολυμήχανος”. Όλα αυτά τα χρόνια -σχεδόν 15- μας έχει συστηθεί ως frontman των Onirama, αλλά ταυτόχρονα μας έχει δείξει πολλά από τα άλλα ταλέντα του.

Αυτό του δημιουργού, μέσα από τα τραγούδια που έχει γράψει για το πιο δυναμικό συγκρότημα -και όχι μόνο- και έχουν απογειωθεί με την ξεχωριστό τρόπο που τα ερμηνεύει. Το υποκριτικό του ταλέντο, μέσα από τα video clips που κάθε φορά παρουσιάζουν κάτι πρωτοποριακό. Το ταλέντο του στο χορό, που ξεδιπλώνει κάθε φορά στα live και που είχες την ευκαιρία να απολαύσεις και στην guest εμφάνισή του στο Dancing with the stars.

Όλα αυτά, μαζί με την σκληρή δουλειά, είναι ο λόγος που ο Θοδωρής εξελίσσεται συνεχώς, ανατρέπει τα δεδομένα και μας εκπλήσσει ευχάριστα διαγράφοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία. Μαζί με τους Onirama έχουν γίνει σημείο αναφοράς στην ελληνική μουσική σκηνή. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επιτυχία που γνωρίζουν οι εμφανίσεις τους στο Camorra!

Στο hot στέκι στο κέντρο της πόλης τον συνάντησε και η κάμερα του TLIFE, ένα βράδυ Τετάρτης. Ο ανατρεπτικός frontman απάντησε στις ερωτήσεις μας αλλά και σε αυτές των υπολοίπων μελών των Onirama, ενώ ετοιμάζονταν να κάνουν πρόβα!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτεται μέσα σε 6 λεπτά!

Read More

And More