Θοδωρής Μαραντίνης: Οι τωρινές σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο

Πριν δύο χρόνια, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο. Ωστόσο, η απόλυτη προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού είναι και θα παραμείνουν τα δυο παιδιά τους, ο Mike και ο Φίλιππος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στον Real Fm και στον Δημήτρη Μάρκο και αποκάλυψε τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την γνωστή παρουσιάστρια. 

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα, πέρα από τυχόν διαφωνίες ή διαφορετική αντίληψη στον τρόπο ζωής ή οτιδήποτε, προσπαθούσαμε και προσπαθούμε ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι, να βάζουμε τα παιδιά μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό πέρα από οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχεις είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο αντίληψης.

Ο καθένας όταν κάνει παιδιά κάπως μασάει και αναμεταδίδει αυτά που έμαθε στο δικό του σπίτι καλώς ή κακώς. Όποτε μοιραία το ζευγάρι φέρνει δυο διαφορετικούς κόσμους στην ανατροφή παιδιών και υπάρχουν διαφωνίες. Όποτε αυτό, έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή πρέπει να το φιλτράρεις και να βρεις την ισορροπία. Θέλει δουλειά αυτό. Δουλεύουμε, την βρίσκουμε, και την χάνουμε συνέχεια. Το θέμα είναι όμως να συνεχίζεις να δουλεύεις επί τούτου».

 

Read More

And More