Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Επίσκεψη στα Παιδικά Χωριά SOS [vid]

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και η καλύτερη αφορμή για τον Θοδωρή Μαραντίνη να μοιραστεί το παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για την επίσκεψη του ανατρεπτικού frontman των Onirama στα Παιδικά Χωριά SΟS μαζί με την σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου. Το ζευγάρι στηρίζει έμπρακτα τον συγκεκριμένο οργανισμό και φροντίζουν να επισκέπτονται τα παιδιά σε κάθε ευκαιρία.

Το γεγονός ότι είναι και οι ίδιοι γονείς τους κάνει περισσότερο ευαισθητοποιημένους σε θέματα που αφορούν παιδιά που έχουν ανάγκη. Ειδικά με τα Παιδικά Χωριά SOS όμως έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς. Αυτό φαίνεται και από την κυριακάτικη επίσκεψη που έκαναν για να δώσουν, ενόψει των γιορτών, χαρά στους μικρούς τους φίλους.

Όλοι μαζί τραγούδησαν και την επιτυχία των Onirama “Ποτέ δεν ξέρεις”, όπως βλέπεις και στο βίντεο που μοιράστηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην σελίδα του στο facebook.

Το ζευγάρι έχει αναπτύξει αυτή τη σχέση με τα παιδιά και μέσα από διάφορες δράσεις. Η Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει ένα χριστουγεννιάτικο γούρι και τα έσοδά από τις πωλήσεις του πηγαίνουν εκεί.

Επίσης, στο παρελθόν, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε αφιερώσει στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS της Βάρης τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Onirama που είχε γραφτεί ειδικά για αυτό το σκοπό.

Read More

And More