Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Μαζί στο θέατρο, μετά το ταξίδι στην Αμερική!

Με αέρα Χόλιγουντ επέστρεψαν από την Αμερική ο Θοδωρής Μαραντίνης με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο τραγουδιστής των Onirama και η γνωστή παρουσιάστρια έφυγαν για 10 μέρες από την Αθήνα, με αφορμή την περιοδεία του συγκροτήματος μαζί με την Έλλη Κοκκίνου στην Αμερική. Το tour είχε τεράστια επιτυχία, οι Έλληνες καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από τους ομογενείς -και όχι μόνο- και φυσικά ο Θοδωρής είχε διπλή χαρά αφού στο κοινό ήταν και η μεγαλύτερη θαυμάστρια του… η γυναίκα του.

“Το ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη και όσα μου έμαθε η ομογένεια” Στο νέο μου post μοιράζομαι μαζί σου το άλμπουν αυτού του ταξιδιού αλλά και ένα μεγάλο μάθημα που πήρα! www.sissychristidou.com/el/blog/

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sissy (@sissychristidou) στις

Το ταξίδι, όμως, τελείωσε, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα, η Σίσσυ βρέθηκε αμέσως στο ατελιέ της για την προώθηση της τελευταίας collection της και ο Θοδωρής σε συναυλία στην Καλλιθέα (δες εδώ φωτογραφίες), ενώ ξεκίνησε και την προετοιμασία για τις φετινές του εμφανίσεις με τον Σάκη Ρουβά.

Και μπορεί το πρόγραμμα να είναι full -αφού όσο ελεύθερο χρόνο έχουν το αφιερώνουν και στα αγόρια τους- αλλά οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία για μια ρομαντική βόλτα στο θέατρο. Πού πήγαν; μα φυσικά στο θέατρο Έλλη Λαμπέτη και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Άντρες έτοιμοι για όλα”.

Read More

And More