Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι μαζί 11 χρόνια και τα 8 από αυτά είναι παντρεμένοι. Το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό του γάμου του στις 16 Αυγούστου και αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Σχεδόν ένα μήνα μετά γιορτάζουν ξανά αλλά αυτή τη φορά με αφορμή τα γενέθλια της Σίσσυς που πρόσφατα απάκετησε και το δικό της κανάλι στο YouTube. Για αυτό και η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε ήταν σχετική! Η εορτάζουσα μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαιδκτυακούς της φίλους ενώ λίγο αρόγερα ο frontman των Onirama αποκάλυψε που πέρασαν τη μέρα αυτή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Σαντορίνη και πέρασαν ρομαντικές στιγμές οι δυο τους απολαμβάνοντας το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.